Odblokování, opravy a servis mobilních telefonů VODAFONE vfd 1300 - Brno 

Vodafone VFD 1300 - odblokování, opravy a servis mobilů

Ceník servisních zásahů

výměna konektoru 600,- Kč
Diagnostika 200,- Kč

Naposledy řešené závady mobilního telefonu Vodafone VFD 1300:

Vodafone VFD 1300

Diagnostika. Tablet nenabijí má slabý odběr. Za celou noc se nabije na 7%.
Popis opravy: Výměna systémového konektoru.

Vodafone VFD 1300

Na žádost zákazníka výměna systémového konektoru.
Popis opravy: Výměna systémového konektoru.

Vodafone VFD 1300

Tablet opět nenabijí, testováno i na prodejně. Tablet přestal nabíjet po jednom dni. Vyzvednutí zakázky na hlavní pobočce.
Popis opravy: Uvedená závada se neprojevila, kontrola vnitřního stavu tabletu, nabití na 100%

Vodafone VFD 1300

MT se připojí k WIFI ale internet nefunguje. Stránky nejdou zobrazit. Cena max.500kč v případě vyšší ceny informovat zákazníka. Zákazník souhlasí se smazáním dat pokud to bude nutné.
Popis opravy: Diagnostika - tablet se bez jakehokoliv zasahu u nas pripojil na vsechny wifiny. Pro jistotu jsme vyresetovali vsechny nastaveni site, takze tabet je po teto strance uplne v poradku. Pokud by se chyba projevovala nadale, tak urcite to neni tabletem.

Vodafone VFD 1300

Výměna MicroUSB konektoru
Popis opravy: Výměna systémového konektoru.

Vodafone VFD 1300

Tablet nenabijí
Popis opravy: výměna konektoru, nabíjí pouze ve vypnutém stavu.

Nabízíme vám servis mobilních telefonů Vodafone VFD 1300 v Brně a Hradci Králové za bezkonkurenční ceny. Provádíme nejen klasické servisní zákroky, ale také zákroky, které neposkytují ani značkové servisy. Ve většině případů provádíme servis mobilů Vodafone VFD 1300 do 3 dnů a na veškeré provedené opravy poskytujeme záruku.

Opravy mobilních telefonů Vodafone VFD 1300

U mobilních telefonů Vodafone VFD 1300 provádíme opravy klasických i méně častých problémů. Při opravách se zaměřujeme jak na mechanická poškození, tak i na poškození elektrických částí. Vybrané opravy mobilů Vodafone VFD 1300, jako jsou výměny LCD, touchscreenů, mikrofonů, reproduktorů a přehrání SW, vyřizujeme na počkání do 2 hod. v naší prodejně v Brně na ulici Palackého třída.

Mezi nejčastěji řešené opravy mechanických částí telefonu Vodafone VFD 1300 patří prasklý LCD displej nebo tochscreen, problémy s klávesnicí, vadný konektor telefonu nebo potíže s flex kabelem spojujícím vysouvání mobilu. Z oprav elektrických částí mobilů Vodafone VFD 1300 pak nabízíme opravy buzzeru (neslyšící zvonění), mikrofonu, nefunkční displeje i výměnu reproduktoru.

Kromě těchto oprav nabízíme i čištěni mobilu Vodafone VFD 1300 po vytopení kapalinou.

Odblokování telefonu Vodafone VFD 1300

Mobilní operátoři často prodávají blokované mobily jen na své SIM karty. V případě, že máte svůj mobil Vodafone VFD 1300 také takto blokovaný, nabízíme jeho odblokování na naší pobočce v Brně i v Hradci Králové. Kromě tohoto typu odblokování mobilů Vodafone VFD 1300 nabízíme i odblokování kódu telefonu.

Mimo odblokování telefonů Vodafone VFD 1300 zajišťujeme i další služby týkající se softwaru mobilu. U vašeho telefonu vyřešíme mnohé softwarové problémy a zajistíme zálohování telefonu na CD, obnovu zálohy i přehrání firmwaru.