Odblokování, opravy a servis mobilních telefonů SAMSUNG i9305 - Brno 

Samsung I9305 - odblokování, opravy a servis mobilů

Ceník servisních zásahů

Diagnostika 200,- Kč
výměna předního krytu 1500,- Kč
Výměna konektoru 600,- Kč
výměna LCD modulu 3190,- Kč
odblok 500,- Kč

Naposledy řešené závady mobilního telefonu Samsung I9305:

Samsung I9305

Telefon je blokován na anglický t-mobile
Popis opravy: odblok

Samsung I9305

telefon nenabíjí
Popis opravy: není problém s nabíjením ale telefon nejde zapnut. poškozená deska, nepodařilo se opravit. dle pečeti je teelfon vytopený.

Samsung I9305

Po přehrání sw se telefon nepřipojí k počítači. Zákazník nechce přijít o data.
Popis opravy: nový sw

Samsung I9305

U telefonu je praklé dotykové sklíčko i display.
Popis opravy: výměna LCD modulu

Samsung I9305

nenabíjí
Popis opravy: Výměna konektoru, vysoka oxidace

Samsung I9305

U telefonu je praslké sklo nad displayem.
Popis opravy: výměna předního krytu,přilepení na vaší oboustranku vypadá že bude ok

Samsung I9305

diagnostika - nejde zapnout
Popis opravy: Diagnostika. Špatné LCD

Nabízíme vám servis mobilních telefonů Samsung I9305 v Brně a Hradci Králové za bezkonkurenční ceny. Provádíme nejen klasické servisní zákroky, ale také zákroky, které neposkytují ani značkové servisy. Ve většině případů provádíme servis mobilů Samsung I9305 do 3 dnů a na veškeré provedené opravy poskytujeme záruku.

Opravy mobilních telefonů Samsung I9305

U mobilních telefonů Samsung I9305 provádíme opravy klasických i méně častých problémů. Při opravách se zaměřujeme jak na mechanická poškození, tak i na poškození elektrických částí. Vybrané opravy mobilů Samsung I9305, jako jsou výměny LCD, touchscreenů, mikrofonů, reproduktorů a přehrání SW, vyřizujeme na počkání do 2 hod. v naší prodejně v Brně na ulici Palackého třída.

Mezi nejčastěji řešené opravy mechanických částí telefonu Samsung I9305 patří prasklý LCD displej nebo tochscreen, problémy s klávesnicí, vadný konektor telefonu nebo potíže s flex kabelem spojujícím vysouvání mobilu. Z oprav elektrických částí mobilů Samsung I9305 pak nabízíme opravy buzzeru (neslyšící zvonění), mikrofonu, nefunkční displeje i výměnu reproduktoru.

Kromě těchto oprav nabízíme i čištěni mobilu Samsung I9305 po vytopení kapalinou.

Odblokování telefonu Samsung I9305

Mobilní operátoři často prodávají blokované mobily jen na své SIM karty. V případě, že máte svůj mobil Samsung I9305 také takto blokovaný, nabízíme jeho odblokování na naší pobočce v Brně i v Hradci Králové. Kromě tohoto typu odblokování mobilů Samsung I9305 nabízíme i odblokování kódu telefonu.

Mimo odblokování telefonů Samsung I9305 zajišťujeme i další služby týkající se softwaru mobilu. U vašeho telefonu vyřešíme mnohé softwarové problémy a zajistíme zálohování telefonu na CD, obnovu zálohy i přehrání firmwaru.