Odblokování, opravy a servis mobilních telefonů NOKIA n91 - Brno 

Nokia N91 - odblokování, opravy a servis mobilů

Nokia N91

Ceník servisních zásahů

Výměna LCD displeje 0,- Kč

Naposledy řešené závady mobilního telefonu Nokia N91:

Nokia N91

Dobry den.U nokie pouze sviti bile displej.A ještě bych potřeboval vyměnit ošoupané přední části a klavesnici.Děkuji.
Popis opravy: bohužel už neseženeme díly

Nokia N91

zakoupen display u nás, zaplaceno 700,- display není čitelný zprovoznit do částky 700,- jinak neopravovat
Popis opravy: vsechny prilozene LCD jsou spatne

Nokia N91

zálohovat kontakty a obrázky na CD
Popis opravy: záloha na cd

Nokia N91

telefon se zasekl, po vyjmutí a vložení baterie už nejde zapnout vůbec, prosíme o vyjářen, zda se vada projevila. Zákazník žádá o odstoupení od kupní smlouvy
Popis opravy:

Nokia N91

Telefonu nefunguje klávesnice
Popis opravy: cisteni, propajeni (jeste spatne horni tlacitko zamykani klavesnice)

Nokia N91

Telefon nejde vůbec zapnout
Popis opravy:

Nokia N91

nejde zapnout.
Popis opravy:

Nokia N91

Telefon u nás na opravě s mikrofonem,opr.č.900535 nyní nefunguje tlačítko na pojedzdu pro přehrávání mp3(vpravo od play),otestovat i ostatní tlačítka na pojezdu
Popis opravy: Cisteni

Nokia N91

Nejde mic, volajícího nikdo neslyší
Popis opravy: čištění

Nabízíme vám servis mobilních telefonů Nokia N91 v Brně a Hradci Králové za bezkonkurenční ceny. Provádíme nejen klasické servisní zákroky, ale také zákroky, které neposkytují ani značkové servisy. Ve většině případů provádíme servis mobilů Nokia N91 do 3 dnů a na veškeré provedené opravy poskytujeme záruku.

Opravy mobilních telefonů Nokia N91

U mobilních telefonů Nokia N91 provádíme opravy klasických i méně častých problémů. Při opravách se zaměřujeme jak na mechanická poškození, tak i na poškození elektrických částí. Vybrané opravy mobilů Nokia N91, jako jsou výměny LCD, touchscreenů, mikrofonů, reproduktorů a přehrání SW, vyřizujeme na počkání do 2 hod. v naší prodejně v Brně na ulici Palackého třída.

Mezi nejčastěji řešené opravy mechanických částí telefonu Nokia N91 patří prasklý LCD displej nebo tochscreen, problémy s klávesnicí, vadný konektor telefonu nebo potíže s flex kabelem spojujícím vysouvání mobilu. Z oprav elektrických částí mobilů Nokia N91 pak nabízíme opravy buzzeru (neslyšící zvonění), mikrofonu, nefunkční displeje i výměnu reproduktoru.

Kromě těchto oprav nabízíme i čištěni mobilu Nokia N91 po vytopení kapalinou.

Odblokování telefonu Nokia N91

Mobilní operátoři často prodávají blokované mobily jen na své SIM karty. V případě, že máte svůj mobil Nokia N91 také takto blokovaný, nabízíme jeho odblokování na naší pobočce v Brně i v Hradci Králové. Kromě tohoto typu odblokování mobilů Nokia N91 nabízíme i odblokování kódu telefonu.

Mimo odblokování telefonů Nokia N91 zajišťujeme i další služby týkající se softwaru mobilu. U vašeho telefonu vyřešíme mnohé softwarové problémy a zajistíme zálohování telefonu na CD, obnovu zálohy i přehrání firmwaru.