Odblokování, opravy a servis mobilních telefonů NOKIA 210 - Brno 

Nokia 210 - odblokování, opravy a servis mobilů

Ceník servisních zásahů

Diagnostika 200,- Kč

Naposledy řešené závady mobilního telefonu Nokia 210:

Nokia 210

Mt z ničeho nic přestal fungovat, nezapnul se ani s jinou baterií tady na prodejně, na nabíjení také nereagoval. Dále se domluvit se zákazníkem.
Popis opravy: Diagnostika. Nelze spolehlivě a trvale opravit z důvodu mechanického poškození základní desky a LCD. Spálený konektor LCD jak na samotném dílu, tak i na základní desce, spálené kontakty včetně cest.

Nokia 210

Telefon se nenabíjí, pokud je telefon na nabíječce zasekne se systém. Vada se projevila i na prodejně.
Popis opravy: Reklamace je uznána. Provedena výměna za nový kus, nové Imei: 351778666740259

Nokia 210

Baterie telefonu se vybíjí moc rychle, vydrží jen 1 den.
Popis opravy: Oprávněná reklamace. Reklamace vyřízena výměnou za nový telefon s novým IMEI: 351778665043465.

Nokia 210

zmizela z menu kalkulačka a adresář - nezobrazují se jména
Popis opravy: Dobrý den, s největší pravděpodobností jde o vadu softwaru, v takovém případě se musí přehrát SW. Co se týče ceny je to cca.400kč včetně zálohy a obnovy dat, 300kč bez zálohy.

Nokia 210

Nefunkcni konektor nabijeni
Popis opravy: Dobrý den, výměna konektoru vyjde na 500kč u tohoto modelu.

Nokia 210

Druhá strana neslyší zák. (mikrofon)
Popis opravy: Diagnostika - telefon má prohlou zákl. desku, mikrofon zcela chyběl, vytržené plošky z desky, nepodařilo se opravit ani přemostěním desky.

Nabízíme vám servis mobilních telefonů Nokia 210 v Brně a Hradci Králové za bezkonkurenční ceny. Provádíme nejen klasické servisní zákroky, ale také zákroky, které neposkytují ani značkové servisy. Ve většině případů provádíme servis mobilů Nokia 210 do 3 dnů a na veškeré provedené opravy poskytujeme záruku.

Opravy mobilních telefonů Nokia 210

U mobilních telefonů Nokia 210 provádíme opravy klasických i méně častých problémů. Při opravách se zaměřujeme jak na mechanická poškození, tak i na poškození elektrických částí. Vybrané opravy mobilů Nokia 210, jako jsou výměny LCD, touchscreenů, mikrofonů, reproduktorů a přehrání SW, vyřizujeme na počkání do 2 hod. v naší prodejně v Brně na ulici Palackého třída.

Mezi nejčastěji řešené opravy mechanických částí telefonu Nokia 210 patří prasklý LCD displej nebo tochscreen, problémy s klávesnicí, vadný konektor telefonu nebo potíže s flex kabelem spojujícím vysouvání mobilu. Z oprav elektrických částí mobilů Nokia 210 pak nabízíme opravy buzzeru (neslyšící zvonění), mikrofonu, nefunkční displeje i výměnu reproduktoru.

Kromě těchto oprav nabízíme i čištěni mobilu Nokia 210 po vytopení kapalinou.

Odblokování telefonu Nokia 210

Mobilní operátoři často prodávají blokované mobily jen na své SIM karty. V případě, že máte svůj mobil Nokia 210 také takto blokovaný, nabízíme jeho odblokování na naší pobočce v Brně i v Hradci Králové. Kromě tohoto typu odblokování mobilů Nokia 210 nabízíme i odblokování kódu telefonu.

Mimo odblokování telefonů Nokia 210 zajišťujeme i další služby týkající se softwaru mobilu. U vašeho telefonu vyřešíme mnohé softwarové problémy a zajistíme zálohování telefonu na CD, obnovu zálohy i přehrání firmwaru.