Odblokování, opravy a servis mobilních telefonů MYPHONE hammer patriot - Brno 

myPhone Hammer Patriot - odblokování, opravy a servis mobilů

Ceník servisních zásahů


Naposledy řešené závady mobilního telefonu myPhone Hammer Patriot:

myPhone Hammer Patriot

Předprodejní reklamace, baterie je nafouklá. Prosíme o výměnu
Popis opravy: Provedena oprava výměnou baterie. následný test ok. Dále testovány funkce mikrofonu a reproduktoru, sérií kontrolních hovorů. test proběhl v pořádku. Parametry telefonu se shodují s parametry udávanými výrobcem. CPA 70020869720

myPhone Hammer Patriot

nelze zapnout
Popis opravy: Provedena oprava výměnou baterie. Následný test OK.

myPhone Hammer Patriot

MT - Po týdnu používání přestalo fungovat sluchátko. Když zákazník telefonuje - slyší volajícího, ale volající jej vůbec neslyší.
Popis opravy: Provedena oprava výměnou vadného reproduktoru sluchátka. Následný test ok. Dále testovány funkce mikrofonu a reproduktoru, serií kontrolních hovorů. Test proběhl v pořádku. Dále testovány funkce mikrofonu a reproduktoru, serií kontrolních hovorů. Test proběhl v pořádku. Parametry telefonu se shodují s parametry uváděnými výrobcem.

myPhone Hammer Patriot

telefon z ničeho nic nejde zapnout. Zákaznice je obeznámena s možnou ztrátou veškerých dat.
Popis opravy: Neoprávněná reklamace. Zjištěna mechanicky poškozená baterie.MT zaslán zpět bez opravy. SERVIS C.P.A CZECH s.r.o. Dne 6.3.2019 Zákaznici bylo voláno ohledně placené opravy: 26.2.2019-13:01 26.2.2019-17:02 Zakaznice nepřijímala hovor, z tohoto důvodu byla reklamace zaslána zpět se zamítavým stanoviskem. Zákaznice si reklamaci odmítla převzít z důvodu, že udávala že baterie nebyla poškozená při příjmu. Reklamace řádně ukončena dne 6.3.2019.

myPhone Hammer Patriot

Telefon na originální baterii nelze zapnout. Při zkoušce s jinou baterii naběhne, ale nefunguje jak má. Tlačítka pro ovládání menu nefungují.
Popis opravy: Oprava provedena výměnou baterie. Poté MT testován - test OK. Uvedená závada - nefungují tlačítka - se neprojevila, u MT testována tlačítka a reagovala standartně - test OK. Dne 25.02.2019 byla zákazníkovi vypůjčena nabíječka s prodlouženým USB konektorem. Po nalezení krabičky s příslušenství bude vrácena. 4.3.2019 zákazník vrátil vypůjčenou nabíječku s prodlouženým USB konektorem.

Nabízíme vám servis mobilních telefonů myPhone Hammer Patriot v Brně a Hradci Králové za bezkonkurenční ceny. Provádíme nejen klasické servisní zákroky, ale také zákroky, které neposkytují ani značkové servisy. Ve většině případů provádíme servis mobilů myPhone Hammer Patriot do 3 dnů a na veškeré provedené opravy poskytujeme záruku.

Opravy mobilních telefonů myPhone Hammer Patriot

U mobilních telefonů myPhone Hammer Patriot provádíme opravy klasických i méně častých problémů. Při opravách se zaměřujeme jak na mechanická poškození, tak i na poškození elektrických částí. Vybrané opravy mobilů myPhone Hammer Patriot, jako jsou výměny LCD, touchscreenů, mikrofonů, reproduktorů a přehrání SW, vyřizujeme na počkání do 2 hod. v naší prodejně v Brně na ulici Palackého třída.

Mezi nejčastěji řešené opravy mechanických částí telefonu myPhone Hammer Patriot patří prasklý LCD displej nebo tochscreen, problémy s klávesnicí, vadný konektor telefonu nebo potíže s flex kabelem spojujícím vysouvání mobilu. Z oprav elektrických částí mobilů myPhone Hammer Patriot pak nabízíme opravy buzzeru (neslyšící zvonění), mikrofonu, nefunkční displeje i výměnu reproduktoru.

Kromě těchto oprav nabízíme i čištěni mobilu myPhone Hammer Patriot po vytopení kapalinou.

Odblokování telefonu myPhone Hammer Patriot

Mobilní operátoři často prodávají blokované mobily jen na své SIM karty. V případě, že máte svůj mobil myPhone Hammer Patriot také takto blokovaný, nabízíme jeho odblokování na naší pobočce v Brně i v Hradci Králové. Kromě tohoto typu odblokování mobilů myPhone Hammer Patriot nabízíme i odblokování kódu telefonu.

Mimo odblokování telefonů myPhone Hammer Patriot zajišťujeme i další služby týkající se softwaru mobilu. U vašeho telefonu vyřešíme mnohé softwarové problémy a zajistíme zálohování telefonu na CD, obnovu zálohy i přehrání firmwaru.