Odblokování, opravy a servis mobilních telefonů MYPHONE hammer iron - Brno 

myPhone Hammer Iron - odblokování, opravy a servis mobilů

Ceník servisních zásahů


Naposledy řešené závady mobilního telefonu myPhone Hammer Iron:

myPhone Hammer Iron

rozbitý display, asi rozbitá dioda blesku, ulomené západky zadního krytu
Popis opravy: neseženeme díly

myPhone Hammer Iron

pri napojeni nabijecky se telefon sam vypne a nenabiji.Opetovne zapnuti lze jen pri vypojeni z nabijecky a po vyndani a opetovnem vraceni baterie. Vypne se i pri vlozeni kabelu nabijecky do telefonu, ktery neni v eletrice.
Popis opravy: můžeme zkusit vyměnit konektor, cena v případě úspěchu 500kč. telefon ztratí vodotěsnost

myPhone Hammer Iron

HAMMER iron2-kaz ve sklíčku fotoaparátu,obraz po vyfocení lehce rozmazán.Nechá se vyměnit samotné malé ukosené sklíčko.
Popis opravy: tento díl nelze sehnat

myPhone Hammer Iron

Telefon nejde zapnout ani na nabíječce
Popis opravy: Neoprávněná reklamace. Zjištěno mechanické poškození baterie- díra v baterii. Možné zakoupení nové baterie. Test telefonu se servisní baterií v pořádku. Zák. žádá zakoupení nové baterie. CPA 71017249717

myPhone Hammer Iron

nejde zapnout, mrtvý i na nabíječce
Popis opravy: nezvládneme

myPhone Hammer Iron

při zapnutí nenaskočí os
Popis opravy: U telefonu obnoveno tovární nastavení. Ihned po provedení se neprojevuje uvedená závada. Testováno se servisní sim závada se neprojevila. Telefon splňuje parametry udávané výrobcem.

myPhone Hammer Iron

Slabé sluchátko, praská
Popis opravy: Neoprávněná reklamace. Zjištěno neodborné vniknutí do telefonu. Zjištěny kovové špony v repro. Možná výměna repro v ceně 350 Kč. 24.10.2016 zákazník souhlasí s opravou telefonu. Protokol C.P.A. 710-162035-16.

myPhone Hammer Iron

Zák. neslyší druhou stranu, někdy sluchátko jen chrčí
Popis opravy: Provedena výměna mikrofonu. Test repro v pořádku. Protokol C.P.A. č 710-161265-16.

myPhone Hammer Iron

Neotáčí se obrazovka ačkoliv režim otáčení obrazovky je zaplé, nepomohlo ani tovární nastavení.
Popis opravy: Telefon obnoven do továrního nastavení - závada se neprojevila.

Nabízíme vám servis mobilních telefonů myPhone Hammer Iron v Brně a Hradci Králové za bezkonkurenční ceny. Provádíme nejen klasické servisní zákroky, ale také zákroky, které neposkytují ani značkové servisy. Ve většině případů provádíme servis mobilů myPhone Hammer Iron do 3 dnů a na veškeré provedené opravy poskytujeme záruku.

Opravy mobilních telefonů myPhone Hammer Iron

U mobilních telefonů myPhone Hammer Iron provádíme opravy klasických i méně častých problémů. Při opravách se zaměřujeme jak na mechanická poškození, tak i na poškození elektrických částí. Vybrané opravy mobilů myPhone Hammer Iron, jako jsou výměny LCD, touchscreenů, mikrofonů, reproduktorů a přehrání SW, vyřizujeme na počkání do 2 hod. v naší prodejně v Brně na ulici Palackého třída.

Mezi nejčastěji řešené opravy mechanických částí telefonu myPhone Hammer Iron patří prasklý LCD displej nebo tochscreen, problémy s klávesnicí, vadný konektor telefonu nebo potíže s flex kabelem spojujícím vysouvání mobilu. Z oprav elektrických částí mobilů myPhone Hammer Iron pak nabízíme opravy buzzeru (neslyšící zvonění), mikrofonu, nefunkční displeje i výměnu reproduktoru.

Kromě těchto oprav nabízíme i čištěni mobilu myPhone Hammer Iron po vytopení kapalinou.

Odblokování telefonu myPhone Hammer Iron

Mobilní operátoři často prodávají blokované mobily jen na své SIM karty. V případě, že máte svůj mobil myPhone Hammer Iron také takto blokovaný, nabízíme jeho odblokování na naší pobočce v Brně i v Hradci Králové. Kromě tohoto typu odblokování mobilů myPhone Hammer Iron nabízíme i odblokování kódu telefonu.

Mimo odblokování telefonů myPhone Hammer Iron zajišťujeme i další služby týkající se softwaru mobilu. U vašeho telefonu vyřešíme mnohé softwarové problémy a zajistíme zálohování telefonu na CD, obnovu zálohy i přehrání firmwaru.