Odblokování, opravy a servis mobilních telefonů MYPHONE fun - Brno 

myPhone fun - odblokování, opravy a servis mobilů

Ceník servisních zásahů

Výměna nabíjecího konektoru 500,- Kč
odblok google uctu 500,- Kč
diagnostika 200,- Kč

Naposledy řešené závady mobilního telefonu myPhone fun:

myPhone fun

Přestal fungovat. V případě nutnosti továrního nastavení nebo přehrání SW chce pán zálohovat fotky.
Popis opravy: diagnostika - telefon po zapojeni noveho LCD funguje, ale ma vic zavaznych kazu zpusobenych poskozenym (zcasti vytrhlym z desky) flex kabelem. Zavada je neopravitelna. Vracime bez opravy.

myPhone fun

Fun 7 LTE. Druhá strana někdy neslyší zákazníka. Neděje se u každého hovoru. Přijato na diagnostiku, naceněno na výměnu mikrofonu.
Popis opravy: Diagnostika. Uvedená závada se projevila, špatný mikrofon, výměna nepomohla. Nejspíš vada propojovací flex kabelu (nedostupný díl u dodavatele), možná vada základní desky. Nejde spolehlivě a trvale opravit.

myPhone fun

Fun7 LTE. MT blokován gestem a asi i google účtem. Požadováno odblokování.
Popis opravy: odblok google uctu

myPhone fun

Telefon má mechanicky poškozený konektor.
Popis opravy: Výměna nabíjecího konektoru.

myPhone fun

poškozený konektor nabíjení
Popis opravy: Výměna nabíjecího konektoru

myPhone fun

ponořen do vody, okamžitě vypnut, po vyschnutí cca 48 hod. zapnut, display nezobrazuje, podsvícení funkční, mobil reaguje na touchsreen, zvukem potvrzuje funkce.
Popis opravy: nelze sehnat díly

myPhone fun

prasklý LCD displej
Popis opravy: neseženeme

myPhone fun

při hovoru se telefon sám od sebe vypne, šum při telefonování i u druhé strany (reproduktor,mikrofon) , internet nelze zprovoznit, libovoně se mění čas,2h po nabití je vybitý, při psaní sms i ruzných textů zmizí klávesnice a poté se již nezobrazí
Popis opravy: Neoprávněná reklamace. Uvedene zavady sa neprojevily.

Nabízíme vám servis mobilních telefonů myPhone fun v Brně a Hradci Králové za bezkonkurenční ceny. Provádíme nejen klasické servisní zákroky, ale také zákroky, které neposkytují ani značkové servisy. Ve většině případů provádíme servis mobilů myPhone fun do 3 dnů a na veškeré provedené opravy poskytujeme záruku.

Opravy mobilních telefonů myPhone fun

U mobilních telefonů myPhone fun provádíme opravy klasických i méně častých problémů. Při opravách se zaměřujeme jak na mechanická poškození, tak i na poškození elektrických částí. Vybrané opravy mobilů myPhone fun, jako jsou výměny LCD, touchscreenů, mikrofonů, reproduktorů a přehrání SW, vyřizujeme na počkání do 2 hod. v naší prodejně v Brně na ulici Palackého třída.

Mezi nejčastěji řešené opravy mechanických částí telefonu myPhone fun patří prasklý LCD displej nebo tochscreen, problémy s klávesnicí, vadný konektor telefonu nebo potíže s flex kabelem spojujícím vysouvání mobilu. Z oprav elektrických částí mobilů myPhone fun pak nabízíme opravy buzzeru (neslyšící zvonění), mikrofonu, nefunkční displeje i výměnu reproduktoru.

Kromě těchto oprav nabízíme i čištěni mobilu myPhone fun po vytopení kapalinou.

Odblokování telefonu myPhone fun

Mobilní operátoři často prodávají blokované mobily jen na své SIM karty. V případě, že máte svůj mobil myPhone fun také takto blokovaný, nabízíme jeho odblokování na naší pobočce v Brně i v Hradci Králové. Kromě tohoto typu odblokování mobilů myPhone fun nabízíme i odblokování kódu telefonu.

Mimo odblokování telefonů myPhone fun zajišťujeme i další služby týkající se softwaru mobilu. U vašeho telefonu vyřešíme mnohé softwarové problémy a zajistíme zálohování telefonu na CD, obnovu zálohy i přehrání firmwaru.