Odblokování, opravy a servis mobilních telefonů HTC smart - Brno 

_HTC Smart - odblokování, opravy a servis mobilů

Ceník servisních zásahů

přehrání software 400,- Kč
vyměna konektoru 500,- Kč

Naposledy řešené závady mobilního telefonu _HTC Smart:

_HTC Smart

Není čeština
Popis opravy: Nový sw

_HTC Smart

nahrát češtinu
Popis opravy: pro tento telefon již češtinu nezvládneme

_HTC Smart

po zapnutí nabíhá pouze logo
Popis opravy: Přehrání software, k dispozici je pouze anglický software.

_HTC Smart

Telefon ma poškozený kon nabíjení
Popis opravy: vyměna konektoru

_HTC Smart

Na přání zákaznika nahrát češtinu
Popis opravy: nelze nahrat

_HTC Smart

samovolně se mění hodiny, např. o hodinu napřed, přestal zvonit budík, neozývá se ton o přijetí sms, např. 4 sms jsou bez tonu a poté se zase ton ozve. Vzhledem ke čtvrté reklamaci žádá zákazník o odstoupení od kupní smlouvy
Popis opravy: Závada se projevila - reklamace uznána. Zákazníkovi bude vrácena kupní částka. Je potřeba dodat veškeré příslušenství.

_HTC Smart

telefon bol v batohu ktory premokol teraz nefunguje display
Popis opravy: vyčištění oxidace, přemostění podsvitu LCD.

_HTC Smart

Po převzetí z reklamace a následném převzetí zákazníkem bylo zjištěno, že nefunguje displej, po zapnutí se na displeji obeví čáry a displej se nezobrazí standatrně.:Žádáme o řádné otestování přístroje. Pokud nebude nutné kvůli této závadě přehrávat software, zákazník si přeje zachovat data.
Popis opravy: provedena výměna LCD, protkol vsp HTC0275473

_HTC Smart

loupe se dotykova vrstva,barevna vrstva mřížky reproduktoru,display neukazuje co ma.ZACHOVAT DATA,NEPŘEHRAVAT SOFTWARE
Popis opravy: provedena výměna dotykového panelu a sluchátka. na přání zákaznáka nebyl přehrán software. protokol HTC0269578

_HTC Smart

Telefon se zasekává, nezvoní, nejde budík, ukončuje hovor po cca 30-ti vteřinách, více viz přoložený protokol zákazníka
Popis opravy: Oprava záručním servisem:Výměna základní desky imei:352314037580486 viz protkol HTC0202781

Nabízíme vám servis mobilních telefonů _HTC Smart v Brně a Hradci Králové za bezkonkurenční ceny. Provádíme nejen klasické servisní zákroky, ale také zákroky, které neposkytují ani značkové servisy. Ve většině případů provádíme servis mobilů _HTC Smart do 3 dnů a na veškeré provedené opravy poskytujeme záruku.

Opravy mobilních telefonů _HTC Smart

U mobilních telefonů _HTC Smart provádíme opravy klasických i méně častých problémů. Při opravách se zaměřujeme jak na mechanická poškození, tak i na poškození elektrických částí. Vybrané opravy mobilů _HTC Smart, jako jsou výměny LCD, touchscreenů, mikrofonů, reproduktorů a přehrání SW, vyřizujeme na počkání do 2 hod. v naší prodejně v Brně na ulici Palackého třída.

Mezi nejčastěji řešené opravy mechanických částí telefonu _HTC Smart patří prasklý LCD displej nebo tochscreen, problémy s klávesnicí, vadný konektor telefonu nebo potíže s flex kabelem spojujícím vysouvání mobilu. Z oprav elektrických částí mobilů _HTC Smart pak nabízíme opravy buzzeru (neslyšící zvonění), mikrofonu, nefunkční displeje i výměnu reproduktoru.

Kromě těchto oprav nabízíme i čištěni mobilu _HTC Smart po vytopení kapalinou.

Odblokování telefonu _HTC Smart

Mobilní operátoři často prodávají blokované mobily jen na své SIM karty. V případě, že máte svůj mobil _HTC Smart také takto blokovaný, nabízíme jeho odblokování na naší pobočce v Brně i v Hradci Králové. Kromě tohoto typu odblokování mobilů _HTC Smart nabízíme i odblokování kódu telefonu.

Mimo odblokování telefonů _HTC Smart zajišťujeme i další služby týkající se softwaru mobilu. U vašeho telefonu vyřešíme mnohé softwarové problémy a zajistíme zálohování telefonu na CD, obnovu zálohy i přehrání firmwaru.