Odblokování, opravy a servis mobilních telefonů BLACKVIEW bv5000 - Brno 

_Blackview BV5000 - odblokování, opravy a servis mobilů

Ceník servisních zásahů

Diagnostika telefonu 200,- Kč
Výměna LCD modulu 1990,- Kč

Naposledy řešené závady mobilního telefonu _Blackview BV5000:

_Blackview BV5000

Po pádu na zem nelze spustit.MT se silně zahříval).Pro zákazníka jsou nejdůležitější data. V případě vyšší ceny informovat zákazníka.
Popis opravy: Diagnostika. Nelze spolehlivě a trvale opravit z důvodu vady základní desky, spálené součástky na základní desce, oxidace ve spodní části telefonu.

_Blackview BV5000

Iget BV7000 Pro Druhá strana slyší zákazníka při hovoru velmi špatně.
Popis opravy: Výměna mikrofonu.

_Blackview BV5000

telefon nejde nabíjet prosíme o diagnostiku 200,- zda je to konektor (500,-) a nebo něco jiného. Hned po diagnostice zavolat zákazníkovi a domluvit se zda to má cenu opravovat nebo ne. a zálohovat kontakty+fotky
Popis opravy: Výměna systémového konektoru.

_Blackview BV5000

Popraskané sklo displeje následkem pádu telefonu.
Popis opravy: Nemáme náhradní díly pro teneto telefon. Oprava není tedy možná.

_Blackview BV5000

mobil zablokovany vyzaduje stavajci ucet gmail ktery byl s timto zarizenim drive synchronizovany.
Popis opravy: odblokovaní google učtu (reset FRP) - cena 500Kč. Doba trvání může být delší jak 3x týdny. Čeká se na originál SW od výrobce.

_Blackview BV5000

Výměna LCD Modulu
Popis opravy: Provedeno přelepení LCD modulu (cena pouze za práci).

_Blackview BV5000

telefon normálně funguje,potřebuji vyměnit vrchní dotykovou plochu ,kterou mám jako nový díl.Případně prosím zkontrolovat reproduktor.
Popis opravy: samotné dotykové sklo nelze měnit. Pouze celý LCD modul

_Blackview BV5000

Rozbité lcd.
Popis opravy: Výměna LCD modulu

_Blackview BV5000

Prasklé sklo.Dotyk bez problému.Takže výměna skla + nové sklo.
Popis opravy: samotné sklo nelze - pouze celý lcd modul za 2400kč. časově cca týden (není skladem)

_Blackview BV5000

urvaný kontakt na telefonu pro baterii
Popis opravy: Diagnostika - do telefonu již bylo neodborně zasahováno (měněn usb konektor), i po výměně konektoru baterie stále nejde zapnout. chyba na desce, neřešitelné

Nabízíme vám servis mobilních telefonů _Blackview BV5000 v Brně a Hradci Králové za bezkonkurenční ceny. Provádíme nejen klasické servisní zákroky, ale také zákroky, které neposkytují ani značkové servisy. Ve většině případů provádíme servis mobilů _Blackview BV5000 do 3 dnů a na veškeré provedené opravy poskytujeme záruku.

Opravy mobilních telefonů _Blackview BV5000

U mobilních telefonů _Blackview BV5000 provádíme opravy klasických i méně častých problémů. Při opravách se zaměřujeme jak na mechanická poškození, tak i na poškození elektrických částí. Vybrané opravy mobilů _Blackview BV5000, jako jsou výměny LCD, touchscreenů, mikrofonů, reproduktorů a přehrání SW, vyřizujeme na počkání do 2 hod. v naší prodejně v Brně na ulici Palackého třída.

Mezi nejčastěji řešené opravy mechanických částí telefonu _Blackview BV5000 patří prasklý LCD displej nebo tochscreen, problémy s klávesnicí, vadný konektor telefonu nebo potíže s flex kabelem spojujícím vysouvání mobilu. Z oprav elektrických částí mobilů _Blackview BV5000 pak nabízíme opravy buzzeru (neslyšící zvonění), mikrofonu, nefunkční displeje i výměnu reproduktoru.

Kromě těchto oprav nabízíme i čištěni mobilu _Blackview BV5000 po vytopení kapalinou.

Odblokování telefonu _Blackview BV5000

Mobilní operátoři často prodávají blokované mobily jen na své SIM karty. V případě, že máte svůj mobil _Blackview BV5000 také takto blokovaný, nabízíme jeho odblokování na naší pobočce v Brně i v Hradci Králové. Kromě tohoto typu odblokování mobilů _Blackview BV5000 nabízíme i odblokování kódu telefonu.

Mimo odblokování telefonů _Blackview BV5000 zajišťujeme i další služby týkající se softwaru mobilu. U vašeho telefonu vyřešíme mnohé softwarové problémy a zajistíme zálohování telefonu na CD, obnovu zálohy i přehrání firmwaru.