Odblokování, opravy a servis mobilních telefonů ALCATEL 5042 x - Brno 

Alcatel 5042 X - odblokování, opravy a servis mobilů

Ceník servisních zásahů

Diagnostika 200,- Kč

Naposledy řešené závady mobilního telefonu Alcatel 5042 X:

Alcatel 5042 X

přijaty 2 telefony, jeden má prasklé sklo, druhý je vytopený, poskládat jeden funkční
Popis opravy: Neopravitelné, oba LCD moduly jsou vadné, jeden je prasklý a na druhém nereaguje dotykové sklo.

Alcatel 5042 X

při připojení k WiFi si telefon sám začne stahovat nevyžádané aplikace a poté se vypne
Popis opravy: Uvedená závada se projevila. provedena oprava zařízení bez nutnosti použití náhradních dílů. Provedeno nastavení pamětí přístroje do továrních hodnot. Přístroj byl řádně otestován. protokol britex 3378337

Nabízíme vám servis mobilních telefonů Alcatel 5042 X v Brně a Hradci Králové za bezkonkurenční ceny. Provádíme nejen klasické servisní zákroky, ale také zákroky, které neposkytují ani značkové servisy. Ve většině případů provádíme servis mobilů Alcatel 5042 X do 3 dnů a na veškeré provedené opravy poskytujeme záruku.

Opravy mobilních telefonů Alcatel 5042 X

U mobilních telefonů Alcatel 5042 X provádíme opravy klasických i méně častých problémů. Při opravách se zaměřujeme jak na mechanická poškození, tak i na poškození elektrických částí. Vybrané opravy mobilů Alcatel 5042 X, jako jsou výměny LCD, touchscreenů, mikrofonů, reproduktorů a přehrání SW, vyřizujeme na počkání do 2 hod. v naší prodejně v Brně na ulici Palackého třída.

Mezi nejčastěji řešené opravy mechanických částí telefonu Alcatel 5042 X patří prasklý LCD displej nebo tochscreen, problémy s klávesnicí, vadný konektor telefonu nebo potíže s flex kabelem spojujícím vysouvání mobilu. Z oprav elektrických částí mobilů Alcatel 5042 X pak nabízíme opravy buzzeru (neslyšící zvonění), mikrofonu, nefunkční displeje i výměnu reproduktoru.

Kromě těchto oprav nabízíme i čištěni mobilu Alcatel 5042 X po vytopení kapalinou.

Odblokování telefonu Alcatel 5042 X

Mobilní operátoři často prodávají blokované mobily jen na své SIM karty. V případě, že máte svůj mobil Alcatel 5042 X také takto blokovaný, nabízíme jeho odblokování na naší pobočce v Brně i v Hradci Králové. Kromě tohoto typu odblokování mobilů Alcatel 5042 X nabízíme i odblokování kódu telefonu.

Mimo odblokování telefonů Alcatel 5042 X zajišťujeme i další služby týkající se softwaru mobilu. U vašeho telefonu vyřešíme mnohé softwarové problémy a zajistíme zálohování telefonu na CD, obnovu zálohy i přehrání firmwaru.

Odkazy na jiné weby: Prodej mobilních telefonů  Prodej RC modelů 

Google PageRank Checker www.webhosting-domeny.info