Odblokování, opravy a servis mobilních telefonů ALCATEL 5020d mpop - Brno 

Alcatel 5020D Mpop - odblokování, opravy a servis mobilů

Ceník servisních zásahů

Výměna dotykového skla 1399,- Kč

Naposledy řešené závady mobilního telefonu Alcatel 5020D Mpop:

Alcatel 5020D Mpop

telefon nejde zapnout, pro zákaznici jsou nejdůležitější kontakty a fotografie. prosím pokud půjde opravit do čtvrtka 25.5.2017 do večera
Popis opravy: poškozená paměť, nejde zálohovat ani opravit

Alcatel 5020D Mpop

Talefon nelze zapnout. když se zapíná tak se oběví aktualizace systému, která nelze spustit, protože si telefon myslí že nemá operační systém. USB kabel nefunguje.
Popis opravy: u nas stejny problem, tedy nema cenu opravovat.

Alcatel 5020D Mpop

prasklý dotyk - zachovat data v telefonu
Popis opravy: Výměna dotykového skla

Alcatel 5020D Mpop

Po nabití a pokusu o zapnutí pouze probliknul a poté už nejde zapnout. Po připojení na nabíječku pouze svítí diodka.
Popis opravy: 2938150 Britex - Závada se projevila. Záruční oprava byla zamítnuta z důvodu porušení zár. podmínek. Přístroj nesplňuje předpoklady a podmínky pro provedení zar. opravy. Přístroj zassažen neznámou látkou a následnou oxidací. Více protokol - BRITEX - 2938150

Alcatel 5020D Mpop

telefon nenabiji, u nas meneny konektor fungovalo to jeden den ale aj tak sa telefon nedobil na 100%,
Popis opravy: výměna nabíjecího konektoru

Alcatel 5020D Mpop

nenabijí
Popis opravy: vymena nabijeciho konektoru

Nabízíme vám servis mobilních telefonů Alcatel 5020D Mpop v Brně a Hradci Králové za bezkonkurenční ceny. Provádíme nejen klasické servisní zákroky, ale také zákroky, které neposkytují ani značkové servisy. Ve většině případů provádíme servis mobilů Alcatel 5020D Mpop do 3 dnů a na veškeré provedené opravy poskytujeme záruku.

Opravy mobilních telefonů Alcatel 5020D Mpop

U mobilních telefonů Alcatel 5020D Mpop provádíme opravy klasických i méně častých problémů. Při opravách se zaměřujeme jak na mechanická poškození, tak i na poškození elektrických částí. Vybrané opravy mobilů Alcatel 5020D Mpop, jako jsou výměny LCD, touchscreenů, mikrofonů, reproduktorů a přehrání SW, vyřizujeme na počkání do 2 hod. v naší prodejně v Brně na ulici Palackého třída.

Mezi nejčastěji řešené opravy mechanických částí telefonu Alcatel 5020D Mpop patří prasklý LCD displej nebo tochscreen, problémy s klávesnicí, vadný konektor telefonu nebo potíže s flex kabelem spojujícím vysouvání mobilu. Z oprav elektrických částí mobilů Alcatel 5020D Mpop pak nabízíme opravy buzzeru (neslyšící zvonění), mikrofonu, nefunkční displeje i výměnu reproduktoru.

Kromě těchto oprav nabízíme i čištěni mobilu Alcatel 5020D Mpop po vytopení kapalinou.

Odblokování telefonu Alcatel 5020D Mpop

Mobilní operátoři často prodávají blokované mobily jen na své SIM karty. V případě, že máte svůj mobil Alcatel 5020D Mpop také takto blokovaný, nabízíme jeho odblokování na naší pobočce v Brně i v Hradci Králové. Kromě tohoto typu odblokování mobilů Alcatel 5020D Mpop nabízíme i odblokování kódu telefonu.

Mimo odblokování telefonů Alcatel 5020D Mpop zajišťujeme i další služby týkající se softwaru mobilu. U vašeho telefonu vyřešíme mnohé softwarové problémy a zajistíme zálohování telefonu na CD, obnovu zálohy i přehrání firmwaru.