Odblokování, opravy a servis mobilních telefonů ALCATEL 5003d - Brno 

Alcatel 5003D - odblokování, opravy a servis mobilů

Ceník servisních zásahů


Naposledy řešené závady mobilního telefonu Alcatel 5003D:

Alcatel 5003D

Nepřijímá signál, vodafone, O2 ani T-Mobile
Popis opravy: Zákazníkem reklamovaní vada se během testování přístroje neprojevila. Přístroj má odpovídající parametry udávané výrobcem pro daný model. SW je v souladu s parametry výrobce. Instalace aplikací třetích stran mohu výrazně ovlivnit funkce a vlastnosti přístroje a za jejich obsah nenese výrobce ani prodejce zařízení žádnou zodpovědnost. Vráceno zpět z opravy. Obnoveno nastavení továrních hodnot dle originální customizace produktu. Přístroj byl řádně otestován. Nad rámec záruční opravy provedena aktualizace SW na nejvyšší dostupnou verzi. Další neprávněná reklamace může být ze strany servisu účtována dle aktuálního ceníku Britex.

Alcatel 5003D

Telefon ihned při výdeji z minulé opravy 4142741 po zapnutí zahlásil že se telefon přehřívá a vypnul se. Zákazník žádá o vrácení peněz.
Popis opravy: Zákazníkem reklamovaná závada se neprojevila. Přístroj má odpovídající parametry udávané výrobcem pr daný model. Instalace aplikací třetích stran mohou výrazně ovlivnit funkce a vlastnosti telefonu a za jejich obsah nenese výrobce ani prodejce žádnou zodpovědnost. Vráceno zpět bez opravy. BRITEX-CZ s.r.o., oprava: 4153107

Alcatel 5003D

Mt po zapnutí naskočí jen na nápis enjoy.now, který jen dokola problikává a mt se dál nespustí.
Popis opravy: Uvedená závada se projevila. Provedena oprava bez nutnosti použití náhradního dílu. Provedeno nastavení pamětí přístroje do továrních hodnot. Přístroj má odpovídající parametry udávané výrobcem pro daný model. BRITEX-CZ s.r.o., oprava: 4142741

Alcatel 5003D

Telefon se sám vypnul a nyní naskakuje jen do recovery a nebo na logo. Zákazník prosí vytáhnutí kontaktů a fotek i za poplatek. Dále prosí aktualizaci aby se mohl připojit k 4G síti za chvíli 3G vypnou.
Popis opravy: Uvedená vada se projevila (naskakuje jen do recovery a nebo na logo.) Vzhledem k povaze závady, data nebylo možné zálohovat. Tento typ MT podporuje pouze 3G síť. Provedena oprava výměnou vadného dílu(SUB PCBA). Přístroj má odpovídající parametry udávané výrobcem pro daný model. SW v souladu s požadavky výrobce. Provedena oprava zařízení. Přístroj byl po provedené opravě řádně otestován. Nad rámec záručních oprav provedena aktualizace sw na nejvyšší dostupnou verzi. Britex 4104152

Alcatel 5003D

nefunguje dotyk, při přijmutí chvíli fungoval a pak zase přestal reagovat
Popis opravy: Zákazníkem reklam. vada se během testování neprojevila. Přístroj má odpovídající parametry udávané výrobcem pro daný model. SW je v souladu s parametry. Instalace třetích stran mohou výrazně ovlivnit funkce a vlastnosti přístroje. Výrobce za jejich obsah nenese odpovědnost. Vráceno bez opravy. Obnovení továr. nastavení hodnot dle customizace produktu. Přístroj řádně otestován. Další neoprávněná reklamace může být ze strany servisu účtována dle aktuálního ceníku BRITEX.

Alcatel 5003D

Telefon se samovolně vypíná(každou noc). Dále při příchozím hovoru nelze ukončit hovor.
Popis opravy: Uvedená závada se projevila. Přístroj má odpovídající parametry udávané výrobcem pro daný model. SW je v souladu parametry výrobce. Nebyla zjištěna vada přístroje, ale vada příslušenství. Provedena výměna vadné baterie. Nad rámec záruční opravy provedena aktualizace sw na nejvyšší dostupnou verzi. BRITEX-CZ, s.r.o., číslo opravy: 4025889

Alcatel 5003D

Telefon pár dnů od zakoupení a nyní nelze zapnout. Zákazník díky nedůvěře ve výrobek požaduje vrácení peněz.
Popis opravy: Uvedená vada se projevila. Provedena oprava výměnou vadného dílu (systémová deska). Nevzniká nárok na odstoupení z důvodů uznané první vady, byla provedena pouze oprava. Přístroj má odpovídající parametry udávané výrobcem pro daný model. SW je v souladu s parametry výrobce. Provedena oprava zařízení. Přístroj byl po provedené opravě řádně otestován. Obnova továrního nastavení. Nové IMEI: 352219102378817, Nové SN: 5003D-2BALE11 BRITEX-CZ s.r.o., číslo opravy: 3988888

Nabízíme vám servis mobilních telefonů Alcatel 5003D v Brně a Hradci Králové za bezkonkurenční ceny. Provádíme nejen klasické servisní zákroky, ale také zákroky, které neposkytují ani značkové servisy. Ve většině případů provádíme servis mobilů Alcatel 5003D do 3 dnů a na veškeré provedené opravy poskytujeme záruku.

Opravy mobilních telefonů Alcatel 5003D

U mobilních telefonů Alcatel 5003D provádíme opravy klasických i méně častých problémů. Při opravách se zaměřujeme jak na mechanická poškození, tak i na poškození elektrických částí. Vybrané opravy mobilů Alcatel 5003D, jako jsou výměny LCD, touchscreenů, mikrofonů, reproduktorů a přehrání SW, vyřizujeme na počkání do 2 hod. v naší prodejně v Brně na ulici Palackého třída.

Mezi nejčastěji řešené opravy mechanických částí telefonu Alcatel 5003D patří prasklý LCD displej nebo tochscreen, problémy s klávesnicí, vadný konektor telefonu nebo potíže s flex kabelem spojujícím vysouvání mobilu. Z oprav elektrických částí mobilů Alcatel 5003D pak nabízíme opravy buzzeru (neslyšící zvonění), mikrofonu, nefunkční displeje i výměnu reproduktoru.

Kromě těchto oprav nabízíme i čištěni mobilu Alcatel 5003D po vytopení kapalinou.

Odblokování telefonu Alcatel 5003D

Mobilní operátoři často prodávají blokované mobily jen na své SIM karty. V případě, že máte svůj mobil Alcatel 5003D také takto blokovaný, nabízíme jeho odblokování na naší pobočce v Brně i v Hradci Králové. Kromě tohoto typu odblokování mobilů Alcatel 5003D nabízíme i odblokování kódu telefonu.

Mimo odblokování telefonů Alcatel 5003D zajišťujeme i další služby týkající se softwaru mobilu. U vašeho telefonu vyřešíme mnohé softwarové problémy a zajistíme zálohování telefonu na CD, obnovu zálohy i přehrání firmwaru.